Επίδραση του σιδήρου και της γλουτένης στα θερμοφυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων αρτοποιίας ενισχυμένων με διάφορες μορφές σιδήρου

Main Author: Κισκίνη, Αλεξάνδρα Μ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Μαντάλα, Ιωάννα
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
LEADER 00986nam a2200169 a 4500
001 629466
005 20171111230408.0
008 100901s2007----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Κισκίνη, Αλεξάνδρα Μ. 
245 0 0 |a Επίδραση του σιδήρου και της γλουτένης στα θερμοφυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων αρτοποιίας ενισχυμένων με διάφορες μορφές σιδήρου  |c Κισκίνη Αλεξάνδρα Μ. ; επιβλέπουσα: Μαντάλα Ιωάννα 
260 |c 2007 
300 |a 91 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 88-91 
700 1 |a Μαντάλα, Ιωάννα 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19036c5ad13446f72be6  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΚΙΣ  |t 2  |x m  |z Books