|
|
|
|
LEADER |
00986nam a2200169 a 4500 |
001 |
629466 |
005 |
20171111230408.0 |
008 |
100901s2007----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Κισκίνη, Αλεξάνδρα Μ.
|
245 |
0 |
0 |
|a Επίδραση του σιδήρου και της γλουτένης στα θερμοφυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων αρτοποιίας ενισχυμένων με διάφορες μορφές σιδήρου
|c Κισκίνη Αλεξάνδρα Μ. ; επιβλέπουσα: Μαντάλα Ιωάννα
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 91 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 88-91
|
700 |
1 |
|
|a Μαντάλα, Ιωάννα
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19036c5ad13446f72be6
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ ΚΙΣ
|t 2
|x m
|z Books
|