Ποιότητα γάλακτος μετά από την ενσωμάτωση εσπεριδίνης στην τροφή προβατίνων
Main Author: | Μόσχου, Αικατερίνη |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών |
Other Authors: | Μπιζέλης, Ιωσήφ |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2010
|
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/150 |
Similar Items
-
Τροφή
Published: (1995) -
Ποιότητα γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων
by: Κεχαγιάς, Χρήστος
Published: (1997) -
Διαχείρηση υγείας προβατίνων κατά την εγκυμοσύνη
by: Φθενάκης, Γιώργος Χ.
Published: (2013) -
Μελέτη των επιπτώσεων στην υγεία των χοίρων από την ενσωμάτωση του ζεολίθου στην τροφή τους eng
by: Παπαϊωάννου, Δημήτριος Σ.
Published: (2002) -
Μελέτη ίδρυσης προβατοτροφικής επιχείρησης δυναμικότητας 500 προβατίνων/
by: Γιολδάσης, Δημήτριος Χ.
Published: (2010)