Ποιότητα γάλακτος μετά από την ενσωμάτωση εσπεριδίνης στην τροφή προβατίνων

Main Author: Μόσχου, Αικατερίνη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Other Authors: Μπιζέλης, Ιωσήφ
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/150

Internet

http://hdl.handle.net/10329/150
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ ΜΟΣ2ΠροβολήOPAC