Ποιότητα γάλακτος μετά από την ενσωμάτωση εσπεριδίνης στην τροφή προβατίνων

Main Author: Μόσχου, Αικατερίνη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Other Authors: Μπιζέλης, Ιωσήφ
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/150
LEADER 00908nam a2200181 a 4500
001 629232
005 20171111230408.0
008 100623s2010----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Μόσχου, Αικατερίνη 
245 0 0 |a Ποιότητα γάλακτος μετά από την ενσωμάτωση εσπεριδίνης στην τροφή προβατίνων  |c Μόσχου Αικατερίνη ; επιβλέπων: Μπιζέλης Ι. 
260 |c 2010 
300 |a 107 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 92-107 
700 1 |a Μπιζέλης, Ιωσήφ 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/150 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18fe6c5ad13446f72aed  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΜΟΣ  |t 2  |x m  |z Books