|
|
|
|
LEADER |
00946nam a2200169 a 4500 |
001 |
628206 |
005 |
20171111230407.0 |
008 |
091015s2009----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Καραλή, Φωτεινή
|
245 |
0 |
0 |
|a Επίδραση διαφόρων τρόπων αλατίσματος στα κύρια ανόργανα στοιχεία ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και φώσφορο του τυριού χαλλούμι
|c Κάραλη Φωτεινή ; επιβλέπων Σ. Καμιναρίδης
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 134, vii, v σ.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία
|
700 |
1 |
|
|a Καμιναρίδης, Σ.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc18ea6c5ad13446f726b1
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ ΚΑΡ
|t 2
|x m
|z Books
|