Επίδραση διαφόρων τρόπων αλατίσματος στα κύρια ανόργανα στοιχεία ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και φώσφορο του τυριού χαλλούμι

Main Author: Καραλή, Φωτεινή
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Καμιναρίδης, Σ.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2009
LEADER 00946nam a2200169 a 4500
001 628206
005 20171111230407.0
008 091015s2009----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Καραλή, Φωτεινή 
245 0 0 |a Επίδραση διαφόρων τρόπων αλατίσματος στα κύρια ανόργανα στοιχεία ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και φώσφορο του τυριού χαλλούμι  |c Κάραλη Φωτεινή ; επιβλέπων Σ. Καμιναρίδης 
260 |c 2009 
300 |a 134, vii, v σ. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία 
700 1 |a Καμιναρίδης, Σ. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18ea6c5ad13446f726b1  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΚΑΡ  |t 2  |x m  |z Books