Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επίδραση διαφόρων τρόπων αλατί...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επίδραση διαφόρων τρόπων αλατίσματος στα κύρια ανόργανα στοιχεία ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και φώσφορο του τυριού χαλλούμι
Main Author:
Καραλή, Φωτεινή
Corporate Author:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors:
Καμιναρίδης, Σ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
2009
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
134, vii, v σ.
Bibliography:
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία
Similar Items
Ασβέστιο θεμέλιο της ζωής...
by: Δημοσθενόπουλος, Χάρης
Ασβέστιο στεριώνει τα θεμέλια της ζωης
Η αλήθεια για το κάλιο /
by: Gething, P. A.
Published: (1994)
Η αλήθεια για το κάλιο
by: Gething, P. A.
Published: (1994)
Φωσφορο-μέθοδος Μία νέα μέθοδος συνθέσεως πεπτιδίων
by: Κοσμάτος, Αλέξανδρος Χ.
Published: (1959)
×
Loading...