Επίδραση διαφόρων τρόπων αλατίσματος στα κύρια ανόργανα στοιχεία ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και φώσφορο του τυριού χαλλούμι

Main Author: Καραλή, Φωτεινή
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Καμιναρίδης, Σ.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2009
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ ΚΑΡ2ΠροβολήOPAC