Μελέτη της συμβίωσης άγριων στελεχών ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων σε παραδοσιακό ζυμάρι/

Main Author: Παραμυθιώτης, Σπυρίδων
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Καλαντζόπουλος, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2001
Online Access:http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/13112 page/1/mode/2up
LEADER 00988nam a2200181 a 4500
001 627688
005 20171111230407.0
008 090730s2001----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Παραμυθιώτης, Σπυρίδων 
245 0 0 |a Μελέτη της συμβίωσης άγριων στελεχών ζυμών και γαλακτικών βακτηρίων σε παραδοσιακό ζυμάρι/  |c Σπυρίδων Παραμυθιώτης ; επιβλέπων Γ. Καλαντζόπουλος 
260 |c 2001 
300 |a xxviii, 350 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 278-332 
700 1 |a Καλαντζόπουλος, Γεώργιος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/13112 page/1/mode/2up 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18e06c5ad13446f72493  |c 998a  |d 945l  |e (null)  |t 1  |x m  |z Books