|
|
|
|
LEADER |
01092nam a2200205 a 4500 |
001 |
620214 |
005 |
20171111230401.0 |
008 |
060401s2007----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 363.1926
|
100 |
1 |
|
|a Γρυμπογιάννη, Αικατερίνη
|
245 |
0 |
0 |
|a Ανάπτυξη συστήματος HACCP σε ιδιωτική μονάδα νοσηλείας, κλινική
|c της μεταπτυχιακής φοιτήτριας Αικατερίνη Γρυμπογιάννη ; επιβέπων καθηγητής Ελευθέριος Χ. Δροσινός
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 175 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 173-175
|
650 |
0 |
0 |
|a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
|
650 |
0 |
0 |
|a Clinics
|x Food service
|
700 |
1 |
|
|a Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc18476c5ad13446f7056d
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 363.1926 ΓΡΥ
|t 2
|x m
|z Books
|