Ανάπτυξη συστήματος HACCP σε ιδιωτική μονάδα νοσηλείας, κλινική

Main Author: Γρυμπογιάννη, Αικατερίνη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
Subjects:
LEADER 01092nam a2200205 a 4500
001 620214
005 20171111230401.0
008 060401s2007----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 363.1926 
100 1 |a Γρυμπογιάννη, Αικατερίνη 
245 0 0 |a Ανάπτυξη συστήματος HACCP σε ιδιωτική μονάδα νοσηλείας, κλινική  |c της μεταπτυχιακής φοιτήτριας Αικατερίνη Γρυμπογιάννη ; επιβέπων καθηγητής Ελευθέριος Χ. Δροσινός 
260 |c 2007 
300 |a 175 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 173-175 
650 0 0 |a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) 
650 0 0 |a Clinics  |x Food service 
700 1 |a Δροσινός, Ελευθέριος Χ. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18476c5ad13446f7056d  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 363.1926 ΓΡΥ  |t 2  |x m  |z Books