Μελέτη θερμοαντοχών ενζύμων ως χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) θερμικών διεργασιών τροφίμων /
Main Author: | Παναγιώτου, Γιάννης |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Κινητική μελέτη συστημάτων θερμοάντοχων ξυλανασών ως χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) για τον έλεγχο θερμικών διεργασιών τροφίμων /
by: Γεροδήμος, Δήμος -
Κινητική μελέτη θερμοαντοχής ξυλανάσης από Thermomyces Ianuginosus για το σχεδιασμό χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (ΤΤΙ) με εφαρμογή σε θερμικές διεργασίες τροφίμων /
by: Ευσταθίου, Δημητρίου Ν. -
Μελέτη της απόκρισης χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών ως δείκτης ορθής λειτουργίας της ψυκτικής αλυσίδας των τροφίμων /
by: Λεούση, Νικολέτα -
Τεχνική θερμικών διεργασιών /
by: Σαραβάκος, Γεώργιος Δ, (1928- )
Published: (1979) -
Τεχνική θερμικών διεργασιών /
by: Σαραβάκος, Γεώργιος Δ, (1928- )
Published: (1973)