Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ενζυμολογία τροφίμων/...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ενζυμολογία τροφίμων/
Main Author:
Γαλιώτου - Παναγιώτου, Μαρία
Corporate Authors:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.
,
Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
1998
Subjects:
Enzymes
Enzymes
>
Industrial applications
Food industry and trade
Food
>
Biotechnology
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664.024 ΓΑΛ
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Novel enzyme technology for food applications/
Published: (2007)
Novel enzyme technology for food applications /
Published: (2007)
Biocatalysts for industry /
Published: (1991)
Enzymes in industry : production and applications /
Published: (2007)
Ενζυμική βιοτεχνολογία /
by: Κλώνης, Ιωάννης
Published: (2014)
×
Loading...