Πρόρρηση πτητικοτήτων αρωματικών συστατικών τροφίμων : πειραματικές μετρήσεις ισορροπίας υγρού-υγρού (μέρος Β) /

Main Author: Ανδρέου, Χριστόφορος
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Other Authors: Μαγουλάς, Κωνσταντίνος Γ
Format: Book
LEADER 00925nam a2200145 a 4500
001 603021
005 20171111230347.0
008 020125s1999----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Ανδρέου, Χριστόφορος 
245 1 0 |a Πρόρρηση πτητικοτήτων αρωματικών συστατικών τροφίμων :   |b πειραματικές μετρήσεις ισορροπίας υγρού-υγρού (μέρος Β) /  |c Ανδρέου Χριστόφορος ; ; επιβλέπων: Κ. Μαγουλας 
700 1 |a Μαγουλάς, Κωνσταντίνος Γ 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc168f6c5ad13446f6bc9d  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books