Παραγωγή και αξιολόγηση γιαούρτης απο γάλα προκατεργασμένο ενζυμικά η με υπερυψηλή υδροστατική πίεση /
Main Author: | Ελευθερίου, Ευαγγελία |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Παρασκευή γιαούρτης από μικροδιηθημένο γάλα/
by: Βιταλιώτη, Καλλιόπη Δ.
Published: (2012) -
Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /
by: Καρούση, Κωστιάνα -
Κινητική μελέτη της ψυχρής παστερίωσης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση νωπών φιλέτων ψαριού /
by: Μαλτέζου, Ιωάννα -
Συντήρηση τροφίμων με υψηλή υδροστατική πίεση /
by: Λιάγκου, Κωνσταντίνα -
Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης αμύλων επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
by: Παπαθανασίου, Μαρία