Παραγωγή και αξιολόγηση γιαούρτης απο γάλα προκατεργασμένο ενζυμικά η με υπερυψηλή υδροστατική πίεση /

Main Author: Ελευθερίου, Ευαγγελία
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors: Ταούκης Πέτρος
Format: Book
LEADER 00875nam a2200145 a 4500
001 597333
005 20171111230100.0
008 141118s--------gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Ελευθερίου, Ευαγγελία 
245 1 0 |a Παραγωγή και αξιολόγηση γιαούρτης απο γάλα προκατεργασμένο ενζυμικά η με υπερυψηλή υδροστατική πίεση /  |c Ελευθερίου Ευαγγελία ; ; επιβλέπων:Ταούκης Πέτρος 
700 0 |a Ταούκης Πέτρος 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc15cb6c5ad13446f6a52e  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books