Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Παραγωγή και αξιολόγηση γιαούρ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Παραγωγή και αξιολόγηση γιαούρτης απο γάλα προκατεργασμένο ενζυμικά η με υπερυψηλή υδροστατική πίεση /
Main Author:
Ελευθερίου, Ευαγγελία
Corporate Authors:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
,
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors:
Ταούκης Πέτρος
Format:
Book
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
-
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Παρασκευή γιαούρτης από μικροδιηθημένο γάλα/
by: Βιταλιώτη, Καλλιόπη Δ.
Published: (2012)
Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /
by: Καρούση, Κωστιάνα
Κινητική μελέτη της ψυχρής παστερίωσης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση νωπών φιλέτων ψαριού /
by: Μαλτέζου, Ιωάννα
Συντήρηση τροφίμων με υψηλή υδροστατική πίεση /
by: Λιάγκου, Κωνσταντίνα
Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης αμύλων επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
by: Παπαθανασίου, Μαρία
×
Loading...