Μελέτη διατηρησιμότητας εμπορικών γαλακτοκομοκών προιόντων με υπερβιωτικούς μικροοργανισμούς /
Main Author: | Δημούλα, Μυρτώ |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης, Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Μελέτη διατηρησιμότητας κατεψυγμένων αρτιδίων ειδικού τύπου /
by: Πενταράκη, Ελένη -
Σχεδιασμός και μελέτη της διατηρησιμότητας τροφίμων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη /
by: Νταουντάκη, Ευγενία Γ -
Μελέτη δεικτών ποιότητας και ανάπτυξη μοντέλων διατηρησιμότητας κατεψυγμένων λαχανικών /
by: Σκιαδόπουλος, Τάσος -
Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφίμων με μειωμένη διαθεσιμότητα νερού : εφαρμογή σε κατεψυγμένα λαχανικά /
by: Γιαννακούρου, Μαρία Χ -
Βιορρόφηση τοξικών μετάλλων σε μικροοργανισμούς [Διπλωματική διατριβή] /
by: Κρασά, Όλγα
Published: (2013)