Κινητική μελέτη των διατροφικών και ποιοτικών παράμετρων χυμών επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
Main Author: | Πολυδέρα, Αγγελική Κ |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης αμύλων επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
by: Παπαθανασίου, Μαρία -
Κινητική μελέτη της ψυχρής παστερίωσης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση νωπών φιλέτων ψαριού /
by: Μαλτέζου, Ιωάννα -
Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /
by: Καρούση, Κωστιάνα -
Παραγωγή και αξιολόγηση γιαούρτης απο γάλα προκατεργασμένο ενζυμικά η με υπερυψηλή υδροστατική πίεση /
by: Ελευθερίου, Ευαγγελία -
Το βιβλίο των χυμών/
by: Blauer, Stephen
Published: (1992)