Κινητική μελέτη των διατροφικών και ποιοτικών παράμετρων χυμών επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /

Main Author: Πολυδέρα, Αγγελική Κ
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format: Book
LEADER 00766nam a2200133 a 4500
001 584127
005 20171111230042.0
008 040830s2003----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Πολυδέρα, Αγγελική Κ 
245 1 0 |a Κινητική μελέτη των διατροφικών και ποιοτικών παράμετρων χυμών επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /  |c Αγγελική Κ. Πολυδέρα 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc14006c5ad13446f66ebe  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books