Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα νωπών φιλέτων τσιπούρας (Sparus aurata) ιχθυοκαλλιέργειας /
Main Author: | Σαλάπα, Ιωάννα |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης, Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Κινητική μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας με προσθήκη αντιμικροβιακού στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα φιλέτων τόνου /
by: Σοφρά, Χρυσούλα -
Διατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Παβέλη, Αγγελική
Published: (2008) -
Διατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Παβέλη, Αγγελική
Published: (2008) -
Παραλλακτικότητα μεγεθών σε ιχθύδια τσιπούρας Sparus aurata/
by: Χαραλαμπόπουλος, Ορφέας
Published: (2001) -
Μελέτη της επίδρασης διαφόρων διατητικών λιπών στην σύσταση σε λιπαρά οξέα ιστών τσιπούρας (sparus aurata)/
by: Σπανέλλη, Ιωάννα
Published: (1994)