Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα νωπών φιλέτων τσιπούρας (Sparus aurata) ιχθυοκαλλιέργειας /

Main Author: Σαλάπα, Ιωάννα
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors: Ταούκης, Πέτρος
Format: Book
LEADER 00921nam a2200145 a 4500
001 581271
005 20171111230040.0
008 110214s2008----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Σαλάπα, Ιωάννα 
245 1 0 |a Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα νωπών φιλέτων τσιπούρας (Sparus aurata) ιχθυοκαλλιέργειας /  |c Ιωάννας Σαλάπα ; ; επιβλέπων: Πέτρος Ταούκης 
700 1 |a Ταούκης, Πέτρος 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc139c6c5ad13446f662fc  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books