Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα νωπών φιλέτων τσιπούρας (Sparus aurata) ιχθυοκαλλιέργειας /
Main Author:
Σαλάπα, Ιωάννα
Corporate Authors:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
,
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors:
Ταούκης, Πέτρος
Format:
Book
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Description not available.
Similar Items
Κινητική μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας με προσθήκη αντιμικροβιακού στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα φιλέτων τόνου /
by: Σοφρά, Χρυσούλα
Διατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Παβέλη, Αγγελική
Published: (2008)
Διατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Παβέλη, Αγγελική
Published: (2008)
Παραλλακτικότητα μεγεθών σε ιχθύδια τσιπούρας Sparus aurata/
by: Χαραλαμπόπουλος, Ορφέας
Published: (2001)
Μελέτη της επίδρασης διαφόρων διατητικών λιπών στην σύσταση σε λιπαρά οξέα ιστών τσιπούρας (sparus aurata)/
by: Σπανέλλη, Ιωάννα
Published: (1994)
×
Loading...