Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Έρευνα θεμάτων ψύχους /...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Έρευνα θεμάτων ψύχους /
Corporate Authors:
Βασική Επιτροπή Πρωτογενούς Παραγωγής
,
Επιτροπή Ερεύνης και Οργανώσεως Οικονομικού Προγραμματισμού
Format:
Book
Published:
Αθήναι:
Επιτροπή Ερεύνης & Οργανώσεως Οικονομ. Προγραμματισμού,
1959
Subjects:
Food
>
Cooling
Food
>
Preservation
>
Greece
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Physical Description:
4 τ. (133, 101, 90, 7 σ.) : πίν., σχέδια ; 26 κ.
Bibliography:
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία.
Similar Items
Conservation par le Froid des Denrees alimentaires/
by: Loverdo, J. de
Hold the cold
Published: (1988)
Rapid cooling of food proceedings international institute of refrigeration: conference of the International Institute of Refrigeration Commission C2 University of Bristol, UK 28-30 March 2001/
Published: (2001)
Die Lebensmittel und ihre Aufbewahrung/
by: Rasmusson, Lorenz Birger, 1889-
Published: (1931)
Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων/
by: Αθανασόπουλος, Πάνος Ε.
Published: (1984)
×
Loading...