Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Die Lebensmittel und ihre Aufb...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Die Lebensmittel und ihre Aufbewahrung/
Main Author:
Rasmusson, Lorenz Birger, 1889-
Other Authors:
Lehnert, Edwin
Format:
Book
Language:
German
Swedish
Published:
Hannover:
M. & H. Schaper,
1931
Subjects:
Food
>
Cooling
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664.02852 RasL v/l 1931
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Rapid cooling of food proceedings international institute of refrigeration: conference of the International Institute of Refrigeration Commission C2 University of Bristol, UK 28-30 March 2001/
Published: (2001)
Conservation par le Froid des Denrees alimentaires/
by: Loverdo, J. de
Unsere Lebensmittel und ihre Veranderungen/
by: Ziegelmayer, Wilhelm, 1898-
Published: (1933)
Έρευνα θεμάτων ψύχους /
Published: (1959)
Hold the cold
Published: (1988)
×
Loading...