Παραγωγή αρτοσκευασμάτων ελεύθερων γλουτένης /
Main Author: | Σαμπάνης, Δημήτριος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Τζιά, Κωνσταντίνα |
Format: | Book |
Similar Items
-
Ανάπτυξη αρτοσκευασμάτων ελεύθερων γλουτένης με προσθήκη διαιτητικών ινών και μελέτη των φυσικών ιδιοτήτων τους/
by: Μπουλαντζά, Μαρία
Published: (2014) -
Παραγωγή αρτοσκευασμάτων απο κατεψυγμένο ζυμάρι /
by: Γιάννου, Βιργινία -
Μελέτη χρόνου αρτοσκευασμάτων /
by: Μακρή, Παναγιώτα - Κωνσταντίνα -
Οργανοληπτικός έλεγχος αρτοσκευασμάτων
Published: (2016) -
Μελέτη χρόνου ζωής αρτοσκευασμάτων : ψωμί /
by: Αραζού, Στυλιανή