Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /

Main Author: Παππά, Φλωρεντία
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format: Book
LEADER 00723nam a2200133 a 4500
001 574772
005 20171111230035.0
008 021003s1999----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Παππά, Φλωρεντία 
245 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /  |c Παππά Φλωρεντία 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc12c16c5ad13446f64831  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books