Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μελέτη της επίδρασης των υδροκ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μελέτη της επίδρασης των υδροκολλοειδών στα ρεολογικά, φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού /
Main Author:
Χανδρινός, Ιάσονας
Corporate Authors:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
,
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Format:
Book
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
-
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Επίδραση υδατανθρακικών στα θερμικά , φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού /
by: Ροντογιάννη, Ευαγγελία
Μελέτη παραγοντικών επιδράσεων σε οργανοληπτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του μελιού [Διπλωματική διατριβή] /
by: Τανανάκη, Χρυσούλα
Published: (2011)
Μελέτη της επίδρασης των γλυκαντικών στις ρεολογικές, φυσικές και οργανοληπτικές ιδιότητες του παγωτού /
by: Παπαευσταθίου, Γεώργιος
Μελέτη της επίδρασης του λίπους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σοκολάτας /
by: Μπάρη, Αναστασία.
Published: (2016)
Οι επιδράσεις της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του/
by: Κοντοκώστας, Σταύρος
Published: (2010)
×
Loading...