Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης σε πρωτεολυτικά ένζυμα τροφίμων /
Main Author: | Κατσαρός, Γεώργιος Ι |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης, Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Πρωτεολυτικά ἔνζυμα ἐρυθροκυττάρων
by: Αίσωπος, Αθανάσιος Ν.
Published: (1979) -
Επεξεργασία της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης : μελέτη απενεργοποίησης πηκτινομεθυλεστεράσης σε χυμό από σαγκουίνι και βερίκοκο /
by: Σιντόση, Βασιλική -
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής πίεσης σε υπερβιοτικούς μικροοργανισμούς /
by: Κονδύλη, Αλεξάνδρα -
Κινητική μελέτη επίδρασης της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στη δραστικότητα αμινοπεπτιδάσων L. bulgaricus για ωρίμανση φέτας /
by: Γιάννογλου, Μαριάννα -
Κινητική μελέτη επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης και θερμοκρασίας στην πηκτινομεθυλεστέραση πορτοκαλοχυμού /
by: Γαλανού, Ε