Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης σε πρωτεολυτικά ένζυμα τροφίμων /

Main Author: Κατσαρός, Γεώργιος Ι
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors: Ταούκης, Πέτρος
Format: Book
LEADER 00862nam a2200145 a 4500
001 568789
005 20171111230030.0
008 111213s2009----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Κατσαρός, Γεώργιος Ι 
245 1 0 |a Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης σε πρωτεολυτικά ένζυμα τροφίμων /  |c Κατσαρός Ι. Γεώργιος ; ; [επιβλέπων: Π. Ταούκης] 
700 1 |a Ταούκης, Πέτρος 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc11f86c5ad13446f62fc3  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books