|
|
|
|
LEADER |
01389nam a2200217 a 4500 |
001 |
519640 |
005 |
20171111225945.0 |
008 |
020603s1993 gr f 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GrThPMO
|
050 |
1 |
4 |
|a HC291.I63
|b αρ.107
|
100 |
1 |
4 |
|a Ευλιάτου-Μπαρώνου, Στ.
|q (Σταυρούλα)
|
245 |
1 |
2 |
|a Ο κλάδος της βιομηχανικής αρτοποιίας και των αρτοσκευασμάτων /
|c ομάδα έρευνας Τρόφιμα-Ποτά, ερευνήτρια Σ. Μπαρώνου ; Μονάδα Κλαδικής Βιομηχανικής Έρευνας και Ενημέρωσης.
|
260 |
1 |
2 |
|a Αθήνα :
|b Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών,
|c 1993.
|
300 |
1 |
2 |
|a 1 τ. (ποικίλη σελιδαρίθμηση) :
|b εικ. ;
|c 30 εκ.
|
650 |
1 |
2 |
|a Bread industry
|z Greece.
|
650 |
1 |
2 |
|a Baked products industry
|z Greece.
|
650 |
1 |
4 |
|a Άρτου, Βιομηχανία
|z Ελλάδα.
|
650 |
1 |
4 |
|a Αρτοσκευασμάτων, Βιομηχανία
|z Ελλάδα.
|
710 |
2 |
4 |
|a Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.
|b Μονάδα Βιομηχανικής Οργάνωσης.
|
710 |
2 |
4 |
|a Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.
|
952 |
|
|
|a GrThPMO
|b 59aff73c6c5ad17d7e5a4b40
|c 952a
|d 9528
|e HC291.I63 αρ.107
|t 7
|x m
|z Books
|