Ποιοτική αξιολόγηση και μεταποίηση της σάρκας της τσιπούρας (Sparus aurata L.) ita
Main Author: | Βασιλειάδου, Σοφία Πέτ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη
[χ.ε.]
2002
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ποιοτική αξιολόγηση και μεταποίηση της σάρκας της τσιπούρας (Sparus aurata L.) ita
by: Βασιλειάδου, Σοφία Πέτ.
Published: (2002) -
Διατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Παβέλη, Αγγελική
Published: (2008) -
Διατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Παβέλη, Αγγελική
Published: (2008) -
Παραλλακτικότητα μεγεθών σε ιχθύδια τσιπούρας Sparus aurata/
by: Χαραλαμπόπουλος, Ορφέας
Published: (2001) -
Νύμφες μύγας ως συστατικό τεχνητών ιχθυτροφών της τσιπούρας (Sparus aurata)/
by: Δασκαλοπούλου, Ευανθία Ι.
Published: (2014)