|
|
|
|
LEADER |
00820nam a2200217 a 4500 |
001 |
433017 |
005 |
20171111225652.0 |
008 |
170207s2014 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-618-5025-49-6
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
1 |
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a RA602.M4
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 363.1926
|
100 |
0 |
1 |
|a Μπόσκου, Γεώργιος
|
245 |
1 |
|
|a Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σε κρεοπωλεία
|c Μπόσκου Γεώργιος
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
|c 2014
|
300 |
1 |
|
|a 231 σ.
|b έγχρ. εικ.
|c 24 εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Παράρτημα: σ. 161-224
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 225-231
|
650 |
1 |
|
|a Κρέας
|x Εγχειρίδια κλπ.
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 590983a86c5ad1338a927b32
|c 995b
|d 995e
|e 03576/2014-2
|t 2
|x m
|z Books
|