Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σε κρεοπωλεία

Main Author: Μπόσκου, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2014
Subjects:
LEADER 00820nam a2200217 a 4500
001 433017
005 20171111225652.0
008 170207s2014 GRa||| 000 yygre
020 |a 978-618-5025-49-6 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 1 |a gre 
050 1 |a RA602.M4 
082 1 |2 23  |a 363.1926 
100 0 1 |a Μπόσκου, Γεώργιος 
245 1 |a Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σε κρεοπωλεία  |c Μπόσκου Γεώργιος 
260 1 |a Αθήνα  |b ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ  |c 2014 
300 1 |a 231 σ.  |b έγχρ. εικ.  |c 24 εκ. 
500 1 |a Παράρτημα: σ. 161-224 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 225-231 
650 1 |a Κρέας  |x Εγχειρίδια κλπ. 
952 |a GRAtEVE  |b 590983a86c5ad1338a927b32  |c 995b  |d 995e  |e 03576/2014-2  |t 2  |x m  |z Books