Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Διαχείριση υγιεινής και ασφάλε...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σε κρεοπωλεία
Main Author:
Μπόσκου, Γεώργιος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα
ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
2014
Subjects:
Κρέας
>
Εγχειρίδια κλπ.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Item Description:
Παράρτημα: σ. 161-224
Physical Description:
231 σ. έγχρ. εικ. 24 εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 225-231
ISBN:
978-618-5025-49-6
Similar Items
Seafood safety /
Published: (1991)
Safe management of shellfish and harvest waters
Published: (2010)
Gracey's meat hygiene /
Seafood safety
Published: (1991)
Seafood choices balancing benefits and risks /
Published: (2007)
×
Loading...