|
|
|
|
LEADER |
00821nam a2200205 a 4500 |
001 |
418794 |
005 |
20171111225635.0 |
008 |
170704s2012 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-88843-1-1
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a TX663
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 641.5
|
100 |
0 |
1 |
|a Ζήσης, Λάμπρος
|
245 |
1 |
|
|a Εργαστηριακές εφαρμογές ζεστής κουζίνας
|b Α' έτους
|c Λάμπρου Ζήση
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Adverta Εκδοτική
|c c2012
|
300 |
1 |
|
|a 303 σ.
|b έγχρ. εικ.
|c 29 εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Άνω του τίτλου: Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής Chef d' oeuvre
|
650 |
1 |
|
|a Μαγειρική
|x Διδακτικά βιβλία
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 590971566c5ad1338a920acf
|c 995b
|d 995e
|e 03884/2012-2
|t 2
|x m
|z Books
|