Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εργαστηριακές εφαρμογές ζεστής...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Εργαστηριακές εφαρμογές ζεστής κουζίνας Α' έτους
Main Author:
Ζήσης, Λάμπρος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα
Adverta Εκδοτική
c2012
Subjects:
Μαγειρική
>
Διδακτικά βιβλία
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Item Description:
Άνω του τίτλου: Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής Chef d' oeuvre
Physical Description:
303 σ. έγχρ. εικ. 29 εκ.
ISBN:
978-960-88843-1-1
Similar Items
Εγχειρίδιο μαγειρικής τέχνης
by: Χειλαδάκης, Στέφανος
Published: (2014)
Μαθαίνω να μαγειρεύω: βοήθημα για σπουδαστές μαγειρικής/
by: Σιάηλας, Χαράλαμπος
Le Cordon Bleu kitchen essentials : the complete illustrated reference to the ingredients, equipment, terms, and techniques used by Le Cordon Bleu /
Published: (2001)
Η τέχνη της κουζίνας μαγειρική, ζαχαροπλαστική
by: Δημοσθενιάδης, Γεώργιος
Published: (1969)
Στο εργαστήριο της κουζίνας μου
by: Buliani, Fabrizio (1954- )
Published: (1996)
×
Loading...