Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Λειτουργικές ιδιότητες νερού,...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών επίδραση στην ποιότητα & τη θρεπτική αξία των τροφίμων : με παράρτημα εργαστηριακών ασκήσεων
Main Author:
Κυρανάς, Ευστράτιος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη
Εκδόσεις Τζιόλα
c2011
Subjects:
Νερό
>
Ανάλυση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
00982/2012-2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτείνών, σακχάρων, λιπιδίων & φυσικών χρωστικών: επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων/
by: Κυρανάς, Ευστράτιος
Published: (2014)
Καθαρισμός νερού
by: Τσώνης, Στυλιανός Π.
Published: (2003)
Σχέσεις νερού
by: Ριζοπούλου, Σοφία Θ. (1954-)
Published: (2006)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και επεξεργασία νερού/
by: Μήτρακας, Μανασής
Published: (1996)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και επεξεργασία νερού/
by: Μήτρακας, Μανασσής
Published: (1996)
×
Loading...