Εκτίμηση των φυσικοχημικών και των μικροβιολογικών παραμέτρων της σάρκας του σαυριδίου, ανάλογα με την εποχή του έτους, με σκοπό την αξιοποίησή της για την παρασκευή ιχθυοσκευασμάτων eng
Main Author: | Τζήκας, Ζήσης Δ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη
[χ.ε.]
2007
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μελέτη φυσικοχημικών και μικροβιολογικών παραμέτρων και εκτίμηση της τροφικής κατάστασης της Λίμνης Ζηρού/
by: Ιωάννου, Σταυρούλα
Published: (2010) -
Διερεύνηση των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών μεταβολών κατά την επεξεργασία φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Κονσερβολιά/
by: Χονδροδήμου, Όλγα Λ.
Published: (2011) -
Μελέτη φυσικοχημικών και οργανοληπτικών παραμέτρων των ιχθυηρών/
by: Τσακνάκης, Πέτρος Κ.
Published: (2005) -
Οδηγός για την εκτίμηση των επιπτώσεων ανάλογα με το φύλο /
Published: (1997) -
Παραγωγή και αξιολόγηση μεθυλεστέρων ανάλογα με την οξειδωτική τους συμπεριφορά /
by: Πατεράκη, Χρυσούλα