Εκτίμηση των φυσικοχημικών και των μικροβιολογικών παραμέτρων της σάρκας του σαυριδίου, ανάλογα με την εποχή του έτους, με σκοπό την αξιοποίησή της για την παρασκευή ιχθυοσκευασμάτων eng

Main Author: Τζήκας, Ζήσης Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη [χ.ε.] 2007
Subjects:
LEADER 00891nam a2200181 a 4500
001 403796
005 20171111225619.0
008 100706s2007 ||| 000 yygre
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre  |b gre 
082 1 |2 21  |a 660 
100 0 1 |a Τζήκας, Ζήσης Δ. 
245 1 |a Εκτίμηση των φυσικοχημικών και των μικροβιολογικών παραμέτρων της σάρκας του σαυριδίου, ανάλογα με την εποχή του έτους, με σκοπό την αξιοποίησή της για την παρασκευή ιχθυοσκευασμάτων  |b eng  |c Ζήσης Δ. Τζήκας 
260 1 |a Θεσσαλονίκη  |b [χ.ε.]  |c 2007 
300 1 |a XI,171σ.  |c 29εκ. 
500 1 |a Περίληψη: σ. 165-168 
650 1 |a Σαυρίδι 
952 |a GRAtEVE  |b 5909384c6c5ad1338a9193e3  |c 995b  |d 995e  |e 11034/2008-1  |t 1  |x m  |z Books