The science of nutrition
Main Author: | Sherman, Henry Clapp (1875- ) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
New York
Columbia University Press
[1943]
|
Subjects: |
Similar Items
-
Nutrition for living/
by: Christian, Janet L.
Published: (1991) -
The physiology of digestion, considered with relation to the principles of dietetics
by: Combe, Andrew (1797-1847)
Published: (1836) -
Δεξιότητες συμβουλευτικής για διαιτολόγους
by: Gable, Judy
Published: (2013) -
Σύνταξη διαιτολογίου μέ ἰσοδύναμα Σωστός πρακτικός εὔκολος τρόπος γιά ὅλες τίς δίαιτες
by: Μαρίνου - Βελεντζά, Αγγελική
Published: (1977) -
Μέγας ὁδηγός διαίτης πολύτιμοι κανόνες ὀρθῆς διατροφῆς γιά τήν διατήρηση τῆς καλῆς ὑγείας καί τῆς ριζικῆς θεραπείας
by: Ευθυμιάδης, Τηλέμαχος (1908-1982)
Published: (1985)