Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
The science of nutrition
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
The science of nutrition
Main Author:
Sherman, Henry Clapp (1875- )
Format:
Book
Language:
English
Published:
New York
Columbia University Press
[1943]
Subjects:
Διαιτολογία
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
ΦΕ-2604-I
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Nutrition for living/
by: Christian, Janet L.
Published: (1991)
The physiology of digestion, considered with relation to the principles of dietetics
by: Combe, Andrew (1797-1847)
Published: (1836)
Δεξιότητες συμβουλευτικής για διαιτολόγους
by: Gable, Judy
Published: (2013)
Σύνταξη διαιτολογίου μέ ἰσοδύναμα Σωστός πρακτικός εὔκολος τρόπος γιά ὅλες τίς δίαιτες
by: Μαρίνου - Βελεντζά, Αγγελική
Published: (1977)
Μέγας ὁδηγός διαίτης πολύτιμοι κανόνες ὀρθῆς διατροφῆς γιά τήν διατήρηση τῆς καλῆς ὑγείας καί τῆς ριζικῆς θεραπείας
by: Ευθυμιάδης, Τηλέμαχος (1908-1982)
Published: (1985)
×
Loading...