Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
L' art de preparer, conserver...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
L' art de preparer, conserver et desinfecter les substances alimentaires
Main Author:
Fournier, J. P.
Other Authors:
Lenormand, Louis Sebastian
Format:
Book
Language:
French
Published:
Paris
[s.n.]
[19--]
Subjects:
Τροφή
>
Συντήρηση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
ΤΕΧΝ-563
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
L' irradiation des produits alimentaires une technique pour conserver et ameliorer la salubrite des aliments
Published: (1989)
Transport of perishable produce in refrigerated vehicles and containers Tranport de denrees perissable en vehicules et conteneures frigorifi- ques
Published: (1974)
Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτών /
by: Καραϊσαρίδου, Ουρανία.
Published: (2014)
Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτών /
by: Καραϊσαρίδου, Ουρανία.
Published: (2014)
Οδηγίες για την αγορά και συντήρηση των τροφίμων/ Γενικό Χημείο του Κράτους
Published: (1979)
×
Loading...