|
|
|
|
LEADER |
01703nam a2200289 a 4500 |
001 |
3053 |
005 |
20171111224310.0 |
008 |
040318s2003 gr a 00010 gre d |
020 |
0 |
0 |
|a 9603121177
|
082 |
0 |
0 |
|2 21
|a 664.8
|
100 |
1 |
0 |
|a Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών /
|c Γεώργιος Καραουλάνης.
|
260 |
0 |
0 |
|a Θεσσαλονίκη :
|b Art of Text,
|c 2003.
|
300 |
0 |
0 |
|a 396 σ. :
|b εικ. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες.
|
505 |
0 |
0 |
|a Τεχνολογία μεταποίησης τομάτας - - Τεχνολογία μεταποίησης λαχανικών (αρακά, φασολάκι, μπάμιας, σπαραγγιού) - - Τεχνολογία μεταποίησης φρούτων (ροδάκινων, βερίκοκων, αχλαδιών, δαμάσκηνων) - - Τεχνολογία χυμού πορτοκαλιού, μήλων, σταφυλιών και άλλων καρπών (βερίκοκων, ροδάκινων, δαμάσκηνων) - - Τεχνολογία επιτραπέζιων ελιών.
|
650 |
0 |
0 |
|a Vegetables
|x Preservation
|
650 |
0 |
0 |
|a Fruit
|x Preservation
|
650 |
0 |
0 |
|a Fruit juices
|
650 |
0 |
0 |
|a Food technology
|
650 |
0 |
0 |
|a Food industry and trade
|
650 |
0 |
4 |
|a Λαχανικά
|x Συντήρηση
|
650 |
0 |
4 |
|a Φρούτα
|x Συντήρηση
|
650 |
0 |
4 |
|a Χυμός φρούτων
|
650 |
0 |
4 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
650 |
0 |
4 |
|a Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
|
952 |
|
|
|a GrTHDAPL
|b 59038d586c5ad119ff90023c
|c 952a
|d 9528
|e 664.8 Καρ α.2
|t 1
|x m
|z Books
|