LEADER 01703nam a2200289 a 4500
001 3053
005 20171111224310.0
008 040318s2003 gr a 00010 gre d
020 0 0 |a 9603121177 
082 0 0 |2 21  |a 664.8 
100 1 0 |a Καραουλάνης, Γεώργιος Δ. 
245 1 0 |a Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών /  |c Γεώργιος Καραουλάνης. 
260 0 0 |a Θεσσαλονίκη :  |b Art of Text,  |c 2003. 
300 0 0 |a 396 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 0 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες. 
505 0 0 |a Τεχνολογία μεταποίησης τομάτας - - Τεχνολογία μεταποίησης λαχανικών (αρακά, φασολάκι, μπάμιας, σπαραγγιού) - - Τεχνολογία μεταποίησης φρούτων (ροδάκινων, βερίκοκων, αχλαδιών, δαμάσκηνων) - - Τεχνολογία χυμού πορτοκαλιού, μήλων, σταφυλιών και άλλων καρπών (βερίκοκων, ροδάκινων, δαμάσκηνων) - - Τεχνολογία επιτραπέζιων ελιών. 
650 0 0 |a Vegetables  |x Preservation 
650 0 0 |a Fruit  |x Preservation 
650 0 0 |a Fruit juices 
650 0 0 |a Food technology 
650 0 0 |a Food industry and trade 
650 0 4 |a Λαχανικά  |x Συντήρηση 
650 0 4 |a Φρούτα  |x Συντήρηση 
650 0 4 |a Χυμός φρούτων 
650 0 4 |a Τεχνολογία τροφίμων 
650 0 4 |a Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο 
952 |a GrTHDAPL  |b 59038d586c5ad119ff90023c  |c 952a  |d 9528  |e 664.8 Καρ α.2  |t 1  |x m  |z Books