Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών /
Main Author:
Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
Art of Text,
2003.
Subjects:
Vegetables
>
Preservation
Fruit
>
Preservation
Fruit juices
Food technology
Food industry and trade
Λαχανικά
>
Συντήρηση
Φρούτα
>
Συντήρηση
Χυμός φρούτων
Τεχνολογία τροφίμων
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
664.8 Καρ α.2
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Μετασυλλεκτική φυσιολογία και τεχνολογία νωπών οπωρηκευτικών προίόντων /
by: Σφακιωτάκης, Ευάγγελος Μ.
Published: (1995)
Βιολογία και τεχνολογία των οπωροκηπευτικών μετά τη συγκομιδή /
by: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Published: (2009)
Τα φρούτα νωπά και συντηρημένα : τροφή για υγεία και μακροζωΐα /
by: Αγάθος, Νικόλαος Δ.
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών/
by: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Published: (2007)
Μετασυλλεκτική φυσιολογία - Μεταχείριση οπωροκηπευτικών και τεχνολογία: διαιτητική αξία οπωροκηπευτικών/
by: Βασιλακάκης, Μιλτιάδης Δ.
Published: (2006)
×
Loading...