Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Cretan cuisine for everyone
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Cretan cuisine for everyone
Main Author:
Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Other Authors:
Τριαλώνης, Γιώργος
Format:
Book
Language:
English
Greek
Published:
Heraklion
Myrsini Edition
c2005
Subjects:
Μαγειρική, Ελληνική
>
Κρήτη
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
09053/2006-2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Cretan cuisine the best recipes!
by: Χουδετσανάκη, Μαρίνα
Published: (2008)
Cretan cuisine Traditional Mediterranean flavors
by: Στρατηγοπούλου - Φθενάκη, Μαρία
Published: (2006)
La cuisine cretoise pour tous
by: Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Published: (2005)
Greek cuisine An easy guide for everyone
by: Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Published: (2002)
Cretan cooking the miracle of the Cretan diet : the most wholesome cuisine in the Mediterranean
by: Ψιλάκης, Νίκος
Published: (2000)
×
Loading...