Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Greek cuisine
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Greek cuisine An easy guide for everyone
Main Author:
Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Format:
Book
Language:
English
Greek
Published:
Athens
Ellinika Grammata
2002
Subjects:
Μαγειρική, Ελληνική
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
08108/2006-2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Cretan cuisine for everyone
by: Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Published: (2005)
La cuisine cretoise pour tous
by: Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Published: (2005)
Greek cuisine discover the mediterranean diet
Published: (2009)
Invitation to the Greek cuisine a wide selection of traditional greek recipes made - easy
by: Βλαστού, Σμαράγδα
Published: (1990)
Greek cuisine Pies - Desserts
by: Ιωαννίδου, Νίνα
Published: (2002)
×
Loading...