La cuisine cretoise pour tous

Main Author: Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Other Authors: Καμάρη, Μόνικα
Format: Book
Language:French
Greek
Published: Heraklion Myrsini Edition c2005
Subjects:
LEADER 00642nam a2200193 a 4500
001 299561
005 20171111224758.0
008 080211s2005 a||| 000 yyfre
020 |a 960-92291-4-X 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 1 |a fre  |h gre 
082 1 |2 21  |a 640 
100 1 1 |a Λαμπράκη, Μυρσίνη  |d (1965-) 
245 1 |a La cuisine cretoise pour tous  |c Myrsini Lambraki 
260 1 |a Heraklion  |b Myrsini Edition  |c c2005 
300 1 |a 207σ.  |b εικ.  |c 23εκ. 
650 1 |a Μαγειρική, Ελληνική  |z Κρήτη 
700 0 1 |a Καμάρη, Μόνικα 
952 |a GRAtEVE  |b 5908ca3c6c5ad1338a8e536f  |c 995b  |d 995e  |e 09052/2006-2  |t 2  |x m  |z Books