Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ελληνική γαστρονομία...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ελληνική γαστρονομία Ένας πλήρης γαστρονομικός οδηγός
Main Author:
Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα
Explorer
c2006
Subjects:
Γαστρονομία
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
335σ. φωτ. 22εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 334
ISBN:
960-6686-00-0
Similar Items
Ελληνική γαστρονομία 34 Έλληνες chef δημιουργούν
by: Βούλγαρης, Θύμιος
Published: (2006)
Η Γαστρονομία
by: Vitaux, Jean
Published: (2007)
Η γαστρονομία ως καλή τέχνη Η φυσιολογία της γεύσης
by: Brillat - Savarin (1755-1826)
Published: (2008)
Μοριακή γαστρονομία Κατσαρόλες και δοκιμαστικοί σωλήνες
by: This, Hervé (1955- )
Published: (2008)
Η γαστρονομία/
by: Vitaux, Jean, 1951-
Published: (2007)
×
Loading...