Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η γαστρονομία ως καλή τέχνη...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Η γαστρονομία ως καλή τέχνη Η φυσιολογία της γεύσης
Main Author:
Brillat - Savarin (1755-1826)
Other Authors:
Ανδρέου, Δάφνη
Format:
Book
Language:
Greek
French
Published:
Αθήνα
Στοχαστής
2008
Subjects:
Γαστρονομία
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
09315/2008-2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Η γαστρονομία ως καλή τέχνη : η φυσιολογία της γεύσης /
by: Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
Published: (2008)
Η Γαστρονομία
by: Vitaux, Jean
Published: (2007)
Physiologie du gout
by: Brillat - Savarin (1755-1826)
Published: (1864)
Ελληνική γαστρονομία Ένας πλήρης γαστρονομικός οδηγός
by: Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Published: (2006)
Ελληνική γαστρονομία 34 Έλληνες chef δημιουργούν
by: Βούλγαρης, Θύμιος
Published: (2006)
×
Loading...