McCance and Widdowson's The composition of foods

Main Author: McCance, R. A. 1898-1993
Corporate Authors: Royal Society of Chemistry (Great Britain), Royal Society of Chemistry Great Britain, Great Britain. Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Great Britain. Ministry of Agriculture, Fisheries and Food.
Other Authors: Holland, B., Widdowson, Elsie M., Widdowson, Elsie May,
Format: Book
Language:English
Published: Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, c1991
Edition:5th rev. and extended ed./
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών641.1 McCR c 19911ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών613.2 MCC1ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςTX 5312ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο641.3 McC1ΠροβολήOPAC