Principles of food sanitation /
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Gaithersburg, Md. :
Aspen,
1999.
|
Edition: | 4th ed. |
Series: | A Chapman & Hall food science book
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664 MarN p 1999 | 1 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664 MAR | 2 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 664 MAR | 4 | Προβολή | OPAC |
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 664 MAR | 1 | Προβολή | OPAC |