Εγκυκλοπαιδικό λεξικό τροφίμων και ποτών: αλφαβητικό και θεματικό: με παραρτήματα για τις πρόσθετες ύλες, τις τροφικές δηλητηριάσεις, τις εγκεφαλοπάθειες των βοοειδών, τη ραδιενεργό μόλυνση των τροφίμων, τις μολύνσεις από κατάλοιπα χημικών ουσιών, τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τα βιολογικά τρόφιμα και αγγλο-γαλλο-λατινικό ευρετήριο ξενόγλωσσων όρων/

Main Author: Καρδούλης, Αλέξανδρος Γ.
Corporate Author: Alta grafico
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό], 2003
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ιόνιο ΠανεπιστήμιοΠΛ 641.03 ΚΑΡ 2ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο ΠανεπιστήμιοΠ 641.03 ΚΑΡ5ΠροβολήOPAC